PIAȚA OBOR: LUNI-SÂMBĂTĂ 7:00 - 18:00; DUMINICĂ 7:00 - 14:00 / VITAN LUNI-SÂMBĂTĂ 7:00 - 18:00

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.brutariamariaioana.ro numit in continuare www.brutariamariaioana.ro, este proprietatea SC TELTECH SOLUTIONS SRL, persoana juridica inregistrata in Bucuresti, Sos Vitan Barzesti nr.11C, Sector 4, cu datele de identificare la registrul comertului J40/14807/2014, CUI: RO33924083, numita in continuare Brutaria Maria Ioana.

Produsele care se regasesc pe acest site nu sunt destinate revanzarii.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC TELTECH SOLUTIONS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

SC TELTECH SOLUTIONS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.brutariamariaioana.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC TELTECH SOLUTIONS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.brutariamariaioana.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC TELTECH SOLUTIONS SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru. 

  1. Dreptul de autor al SC BRUTARIA IOANA MARIA SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.brutariamariaioana.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC TELTECH SOLUTIONS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC TELTECH SOLUTIONS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.brutariamariaioana.ro numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail brutaria.maria.ioana@gmail.com sau sa sunati la numarul de telefon 0747339911.

  1. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.brutariamariaioana.ro.

SC TELTECH SOLUTIONS SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Continutul www.brutariamariaioana.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este proprietatea intelectuala a SC TELTECH SOLUTIONS SRL SI este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. SC TELTECH SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

  1. Modalitatea de comanda

Cumpararea produselor din magazinul nostru www.brutariamariaioana.ro o puteti face comandand online.

Produsele pe care doriti sa le comandati pot fi gasite fie prin utilizarea meniului “Produse”, ce contine toate categoriile de produse, fie prin folosirea campului de cautare. Procesul de comanda este incheiat cu succes cand sunteti informat pe email ca aceasta este procesata si va fi livrata.

  1. Modalitati de plata disponibile

- Ramburs, in momentul in care curierul ajunge la destinatie.

- In avans, plata online cu cardul, în aplicația în care ați comandat.

  1. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face doar in municipiul BUCURESTI, prin intermediul serviciilor de livrare proprii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul primirii/predarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul.  

SC TELTECH SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC TELTECH SOLUTIONS SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. 

  1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.brutariamariaioana.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SC TELTECH SOLUTIONS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate.

SC TELTECH SOLUTIONS SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.brutariamariaioana.ro SC TELTECH SOLUTIONS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.brutariamariaioana.ro

Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

  1. Politica de confidentialitate

Va rugam sa cititi aici https://brutariamariaioana.ro/politica-de-confidentialitate/ Politica de confidentialitate cu atentie si sa va sigurati ca o intelegeti. Acceptarea acestei Politici de confidentialitate este prezumata odata cu prima dumneavoastra vizita pe Site-ulwww.brutariamariaioana.ro. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate, trebuie sa incetati imediat folosirea Site-ului.

  1. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.brutariamariaioana.rosi care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Daca apar probleme care nu par a putea fi rezolvate cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere la adresa de mail maria.acristei@gmail.com.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.brutariamariaioana.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

  1. Date de identificare firma

SC TELTECH SOLUTIONS SRL

Sediu Social: Bucuresti, Sos Vitan Barzesti nr.11C, Cladire C1, Sector 4

CUI: RO 33924083

Reg. Comertului: J40/14807/2014

Capital Social 200RON

Cont IBAN: RO39INGB0000999912309703

Banca: ING BANK NV